top of page

bruidsreportage Toscane Italie, bruiloft Rowan en Jeske


bruiloft Rowan en Jeske Toscane Italie

 

Wat is het cool dat je als trouwfotograaf wordt gevraagd om een bruiloft te mogen vastleggen in Italië.

Rowan en Jeske kwamen via mijn website met deze vraag naar mij toe om een bruidsreportage te maken van hun grote dag in Italië.

Als snel hadden we een afspraak ingepland en kwamen Rowan en Jeske snel met het antwoord dat ze mij als bruidsfotograaf voor hun grote dag in Siena Toscane wilde hebben.

Op vrijdagmorgen heel vroeg met het vliegtuig naar Pisa waar ik met de gereedstaande huurauto me snelde naar de prachtige locatie La Torre alle Tolfe in Siena. Wat een gave locatie is dit .... love it !

Het is een oude wijnboerderij gelegen op een glooiende heuvel rond de stad Siena vanwaar je prachtige uitzichten hebt. Als trouwfotograaf kan je hier alleen maar van dromen.

Alles was tot in de puntjes geregeld, lekker eten en drinken een mooie kamer, in de middag een gezellige wijnproeverij en s'avonds met familie en vrienden overheerlijke pizza's eten. Het mooie is dat je zo al de familie en vrienden leert kennen voor de bruiloft.

Op de grote dag zelf verliep alles heel rustig. Rowan kleedde zich aan in een oud gedeelte van de boerderij terwijl Jeske werd aangekleed door moeder en schoonzus.

Het was die dag prachtig en warm weer waardoor iedereen na de mooie ceremonie snakte naar een hapje en drankje en werd er geproost en gezongen voor het bruidspaar. Terwijl de gasten genoten ging ik als bruidsfotograaf samen met het bruidspaar de fotoshoot houden in de prachtige omgeving. Wat wil je nog meer olijfvelden en wijngaarden ten over met een mooi ondergaan zonnetje.

Nadat we terug kwamen was er een prachtige tafel gedekt waar iedereen genoot van het heerlijke drinken en eten. Daarna ging het los en werd er volop feest gevierd met een lokale DJ tot laat in de uurtjes.

S'morgens na het ontbijt nog even aan het zwembad gelegen voordat we weer het vliegtuig neer huis moesten nemen.

Jeske en Rowan ..... hartelijk dank voor alles en ik vond het een eer dat ik jullie grote dag mocht vastleggen.

Kommentare


bottom of page