top of page

bruidsreportage museum Jan Cunen Oss, bruiloft Mark & Lia 

Dit mooie en vooral gezellige bruidspaar hadden mij als bruidsfotograaf gevraagd om op gesprek te komen om hun bruiloft vast te leggen in een prachtige trouwreportage. Na een gezellig gesprek achter in de tuin en nadat we alle wensen hadden doorgenomen voor de grote dag was al snel de kogel door de kerk.

Zij kozen mij als hun bruidsfotograaf ...... altijd gaaf en een eer om dit te mogen doen.

Nadat we van te voren regelmatig contact hadden betreffende de planning en de steeds wijzende coronamaatregelen stond ik met volgeladen accu's en lege kaartjes op tijd bij de ouders van Lia thuis waar ze elkaar zouden ontmoeten.

De spanning was goed te voelen van beiden zijde omdat ze allebei heel nieuwsgierig waren hoe ze eruit zouden zien. Mark had een speciale Mercedes geregeld en vol trots stond hij op Lia te wachten. Wat genoten ze van elkaar toen ze naar elkaar toedraaiden en ze elkaar voor het eerst zagen.

Na de ontmoeting gingen we naar de shoot locatie waar we de trouwreportage vervolgden. In verband met het wisselend weer had Lia een ontzettend gave binnen locatie geregeld. Zij heeft vroeger stage gelopen in museum Jan Cunen te Oss.

De monumentale villa waarin Museum Jan Cunen is gehuisvest, werd in 1888 gebouwd. We kregen alle medewerking van het personeel en mochten alle ruimtes gebruiken. Nogmaals hartelijk dank !!!!

Na de gave fotoshoot gingen we direct door naar Schaijk waar de ceremonie bij het bruidspaar achter in de tuin bij hun huis werd gehouden. Lia heeft een eigen galerie Atelier Anders in Schaijk waar ze kunst verkoopt en workshops geeft.

De ceremonie was een moment waar ze allebei mooie woorden naar elkaar vertelden en volle overtuiging het ja-woord tegen elkaar zeiden. Samen met familie en vrienden blijft dit een emotioneel moment.

Hierna werd er getoost en de taart aangesneden waarna ivm de coronamaatregelen helaas alleen nog samen gegeten mocht worden. Een feestavond was helaas niet toegestaan.

Zie hieronder enkele impressie foto's van de trouwreportage die ik in Oss heb gemaakt.
Comments


bottom of page