top of page
  • bruidsfotograaf uden

-

  • huwelijksfotograaf

-

  • bruidsfotograaf

-

  • trouwfotograaf brabant

-

  • trouwfotograaf

Reviews

21092018_bruiloft J&J fotoshoot_36.jpg

Joost en Janine

bruiloftshoot

Wat is Twan een geweldige fotograaf! We zijn zo blij dat hij bij ons op de bruiloft aanwezig was. Alles is perfect vastgelegd en hij denkt overal aan. Je merkt dat hij veel ervaring heeft in bruidsfotografie! Twan ga zo door en nogmaals bedankt voor de prachtige foto's!

familie Becht

familieshoot

familie Becht

familieshoot

Voor mijn 40ste verjaardag een cadeaubon gehad voor een fotoshoot bij Twan Gevers. Wat hadden onze 2 meisjes er zin in! Inmiddels is de shoot geweest en kunnen we dagelijks genieten van de prachtige foto's die Twan heeft gemaakt van ons viertjes!

familie Becht

familieshoot

09092018_familie Becht_34.jpg

Bas en Lieke

Bruiloftshoot

Twan is een ontzettend gepassioneerde fotograaf, die voor onze bijzondere dag de foto's heeft gemaakt.

In het kennismakingsgesprek hadden we al een klik, en we waardeerde het heel erg, dat hij openstond voor onze wensen.

Op de dag zelf was hij rustig, en had hij een hele goede kijk op hoe wij het 'totaalplaatje' wilde hebben. 

Aangezien hij niet alleen ons als bruidspaar, maar ook onze 2 meisjes erbij moest betrekken, wist hij deze momenten ook goed te pakken.

Het resultaat is geweldig, vooral het fotoboek is een onwijs mooi aandenken op onze geweldige trouwdag. 

En we krijgen alleen maar complimenten over de foto's. 

Twan ontzettend bedankt, dat jij bij onze bruiloft aanwezig was. 

Groetjes Bas, Lieke, Jill en Fem van de Veerdonk. 

01062018_b&l fotoshoot_077.jpg
20170622_fotoshoot Aida_15.jpg

Mijn eerste fotoshoot met Twan was in het begin van zijn hobby als fotograaf, 2012. Wat was hij al toen een goede fotograaf!

Mijn familie en ik hebben drie keer voor de fotolenzen gestaan van Twan en elke keer de resultaat waren uitstekend.

Met Twan is het makkelijk om een klik te krijgen. Twan werkt met professionalisme. Hij werkt soepel, heeft het oog voor de details en wat ik altijd leuk vond is dat hij snelle foto’s neemt .

Twans foto’s spreken zeker van zijn professionalisme als fotograaf. Ik kom zeker terug bij Twan!

Dank je wel 

Aida Lima

Portretshoot

Familieshoot

Tom en ik hebben afgelopen maart een beloved fotoshoot gehad met Twan als fotograaf. Online is onze afspraak vastgelegd, maar daarna hebben we telefonisch contact gehad om tijd en plaats af te spreken. Twan gaat overal erg in mee en stelt zelf ook heel goede ideeën voor. Hij is bij ons op locatie geweest en stelde ons gerust. Hij wilde eerst wat kletsen, zodat we ons op ons gemak voelden. Wij vonden het wel wat spannend in het begin, maar uiteindelijk ging de shoot zo makkelijk en met heel veel plezier. Onderweg naar een nieuwe locatie konden we gezellig kletsen, waardoor de foto's ook steeds minder gespannen en mooier waren. Twan geeft aan je je eigen gamg te laten gaan, maar als je het toch fijn vindt, geeft hij instructies hoe te gaan staan. Dat was voor ons heel fijn. De fotoshoot was dus erg goed bevallen. Daarna hebben we nog telefonisch contact gehad en hebben we heel snel de foto's ontvangen. Heel mooi bewerkt en ook een grote hoeveelheid foto's. Hier waren we heel blij mee. Als wij weer een reden hebben voor een fotoshoot, zullen wij Twan zeker weer benaderen

20180331_beloved Tom & Carlijn_23.jpg

Tom en Carlijn

beloved shoot

familie van den Boogaard

familieshoot

Topfotograaf !

Wij hebben een foto shoot gegad met Twan en dat was erg leuk. Van te voren hebben we in goed overleg een datum geprikt. Toen bleek dst het op die dag erg bewolkt was. Twan stuurde het voorstel om het een week op te schuiven omdat dan het weer beter zou zijn. Dat vond ik erg attent. 

Tijdens de shoot was het erg gezellig.  Ik was ook erg blij dat ik dezelfde dag al een paar foto's kreeg doorgestuurd.  

Ik ben heel blij met alle foto's, ze zijn geweldig!

Groeten Patricia 

09092018_familie vd Boogaard_03.jpg
20190705_bruiloft T&L fotoshoot_27.jpg

Via internet hebben wij Twan Gevers gevonden om onze huwelijksdag vast te leggen. Gemiddeld genomen niet echt duur en hij kwam kennismaken aan huis. We hadden een goed gevoel bij Twan en dat bleek terecht! Zowel de voorbereidingen,  onze dag en het fotoboek naderhand zijn met de grootste zorg en aandacht gedaan. Wij kregen alle fotos op USB en Twan stuurde ons een proefboek. Je mocht veranderen en aanpassen wat je wilde en uiteindelijk is het boek precies geworden naar onze wens. Twan is goed te bereiken en reageert snel op appjes. Proffesioneel, discreet en oog voor detail!

Frans & Hilde

Bruiloft

bottom of page