Over mij

Hallo, ik ben Twan. Ik ben getrouwd met Chandra en vader van twee vrolijke kinderen, Alisya en Ariyo.

Fotografie is een energiebron voor mij waar ik volop van kan genieten. Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met beelden vastleggen. Eerst was er de analoge fotografie. Daarna ben ik overgestapt op digitale video en nu druk in de weer met de digitale wereld van de fotografie.

Naast het fotograferen ben ik werkzaam als projectvoorbereider waar ik ook vol passie prachtige projecten mag realiseren in de 3D wereld.

Verder hou ik veel van reizen over de wereld, waarvan ik de laatste keer naar Indonesië ben gegaan met mijn gezinnetje omdat de roots van mijn vrouw daar liggen.

Je kunt me boeken voor huwelijksreportages, loveshoots en familie/lifestyle reportages binnen Nederland. Heb je een huwelijk in het buitenland? Ik ga graag met je mee!

Neem een kijkje in mijn portfolio en op mijn site en spreekt mijn fotografie jou aan? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

contact​

Twan Gevers Fotografie
Antilopestraat 12

5408 XH  Volkel

E: twangeversfotografie@gmail.com
T: 06 8359 5066

 

KvK-nummer 70418179
btw-nummer NL001765902B17

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Alle afbeeldingen van Twan Gevers Fotografie zijn eigendom van Twan Gevers en mogen niet verveelvoudigd worden zonder toestemming van de fotograaf.

Google reviews