top of page
Twan Gevers Fotogarie Volkel

Over mij

Hallo, ik ben Twan. Ik ben getrouwd met Chandra en vader van twee vrolijke kinderen, Alisya en Ariyo en woon in Volkel.

Fotografie is een energiebron voor mij waar ik volop van kan genieten. Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met beelden vastleggen. Eerst was er de analoge fotografie. Daarna ben ik overgestapt op digitale video en nu druk in de weer met de digitale wereld van de fotografie.

Naast het fotograferen ben ik werkzaam als projectvoorbereider waar ik ook vol passie prachtige projecten mag realiseren in de 3D wereld.

Verder hou ik veel van reizen over de wereld, waarvan ik de laatste keer naar Indonesië ben gegaan met mijn gezinnetje omdat de roots van mijn vrouw daar liggen.

Je kunt me boeken als bruidsfotograaf, loveshoots en familie/lifestyle reportages in Volkel, Uden, Boekel, Oss, Den Bosch, Eindhoven en verder in Nederland. Heb je een huwelijk in het buitenland? Ik ga graag met je mee naar Griekenland, Italië , Spanje of een ander exotisch land!

Neem een kijkje in mijn portfolio en op mijn site en spreken jullie mijn trouwfoto's als bruidsfotograaf aan? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page