top of page

werkwijze

  • bruidsfotograaf uden

-

  • huwelijksfotograaf

-

  • bruidsfotograaf

-

  • trouwfotograaf brabant

-

  • trouwfotograaf

Kennismaking 

Jullie gaan trouwen, proficiat en leuk!

​Laten we beginnen bij het begin: kennismaken!

Allereerst natuurlijk de vraag of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Is dit het geval, dan vind ik het belangrijk dat we elkaar in persoon gezien hebben voordat we een overeenkomst aangaan. Ik ben er toch de hele dag bij en zowel jullie als ik moeten een goed gevoel hebben over de fotografie van jullie trouwdag.

Natuurlijk willen jullie weten wie ik ben en ik wil ook graag weten wie jullie zijn. Daarom neem ik graag de tijd om jullie onder het genot van een drankje te leren kennen en te kunnen kletsen. Dit kan zowel bij jullie als bij mij thuis zijn. Ook zal ik een volledige bruiloft en voorbeeldalbums laten zien. En natuurlijk is er ruimte voor al jullie vragen.Naar de bruiloft toe zullen we nog een aantal keer contact hebben via mail en telefoon om alle details goed helder te krijgen zodat ik optimaal voorbereid ben voor jullie dag!

Bevestiging 

Wanneer er tussen jullie en mij een “klik” is, stuur ik een digitale overeenkomst door, samen met het verzoek tot aanbetaling om jullie trouwdag definitief vast te leggen. Door het doen van deze aanbetaling geven jullie tevens aan akkoord te gaan met mijn algemene voorwaarden die van toepassing zijn op elke opdracht die ik aanneem.

Vlak voor de bruiloft 

Uiterlijk een week voor jullie bruiloft neem ik weer even contact op voor de definitieve dagplanning, mocht ik deze nog niet hebben ontvangen. Deze kijk ik even door om te zien of voor mij alles duidelijk is om jullie bruiloft goed vast te kunnen gaan leggen. Mocht ik nog vragen hebben, dan neem ik uiteraard even contact op.

Op de dag zelf

Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de plek waar ik begin met het vastleggen van jullie bruiloft. De rest van de dag ga ik mijn eigen gang en neem foto’s naar eigen inzicht. Hierbij fotografeer ik niet alleen jullie, maar loop ook juist rond om de leuke momenten vast te leggen waar jullie zelf niet bij zijn.

Het enige wat jullie hoeven te doen is loslaten, genieten en beleven. Dan zorg ik dat jullie op de foto komen te staan zoals je echt bent.

Ik streef er naar om spontane en vrolijke foto’s te maken, ben rustig op de achtergrond aanwezig en laat iedereen zoveel mogelijk zijn eigen gang gaan. Alleen tijdens de fotosessie met jullie beiden geef ik soms wat sturing en neem wat meer de regie in handen, maar ook daar streef ik naar spontaniteit. Ik blijf vaak bewust op een afstandje en leg juist de spontane momenten die zich voordoen vast. Als er een ceremoniemeester aanwezig is, gebruik ik deze persoon als aanspreekpunt – jullie staan in het middelpunt en moeten lekker van de dag gaan genieten!  

Ik gebruik een professionele camera met meerdere lenzen, en heb tevens altijd een 2e camera bij me – op zo’n dag is het belangrijk op safe te spelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik snel naar huis om back-ups van de foto’s te maken. Vaak kan ik het niet laten en kijk ik s'avonds al de foto's door, jullie krijgen in elk geval binnen 1 dag een kleine preview te zien met een paar supertoffe foto’s!

Ik zoek zelf de foto’s voor de uiteindelijke reportage uit en kijk deze na op belichting, scherpte, kleur en uitsnede. Ik probeer altijd in ongeveer 4 tot 6 weken de volledige reportage klaar te hebben. Afhankelijk van hoe lang ik op jullie grote dag aanwezig ben ontvangen jullie een aantal foto's. Voor 8 uur fotografie kunnen jullie 350 tot 400 foto's ontvangen volledig bewerkt en op hoge resolutie.

Al deze foto's worden geordend in verschillende mappen en in een mooie online gallery geplaatst. Vanuit hier kunnen jullie genieten van de mooie foto's en bestaat er de mogelijkheid om ze te downloaden en ze aan familie, vrienden of te gebruiken voor sociale media.

Trouwalbum 

In overleg kan ik ook een luxe trouwalbum leveren. Daarin komt de reportage optimaal tot zijn recht en vormt zo een prachtige tastbare herinnering aan jullie trouwdag.  Uiteraard is het ook mogelijk om elk trouwalbum uit te breiden met meer pagina’s, of bijvoorbeeld te kiezen voor een naamstempel op de voorkant. Ook een fullcover met jullie foto is natuurlijk mogelijk. Ik heb diverse showalbums om te laten zien.

De albums worden bij een gespecialiseerde drukker en hebben superdik ‘lay-flat’ fotopapier.

De levertijd van mijn trouwalbums is ongeveer 3 weken.

Kijk voor een impressie en meer informatie op de pagina over trouwalbums.

 

 

07092018_bruiloft N&C fotoshoot_21.jpg
bruiloft thijs en danielle uden twan gevers fotografie_38.jpg
20190915_bruiloft R&J ringen_01.jpg

een klik tussen mij en het bruidspaar is net zo belangrijk als de klik van mijn camera

bottom of page