top of page

Mama, had jij ook een jurk aan?

Het komt vaak voorbij; "Het is wel een hoop geld, zo'n trouwalbum". Ja, dat vind ik ook. Daarom leg ik als trouwfotograaf uit waarom je een trouwalbum moet bestellen. 

 

Zo gepakt
Een trouwalbum is één van de weinige tastbare herinneringen van je trouwdag. Uiteraard heb ik als bruidsfotograaf uit Uden zelf ook een trouwalbum gemaakt van mijn eigen huwelijksdag. Ik moet zeggen dat ik me pas een aantal jaren later besef hoe leuk het is om dit te hebben. “Mama, had jij ook een jurk aan dan toen je ging trouwen?”. Voor je het weet zit je met je kinderen naar je trouwfoto’s te kijken in het album. 

Hoge kwaliteit

Jullie trouwreportage verdient natuurlijk een prachtig trouwalbum als blijvende herinnering aan jullie mooie dag.  Ik als bruidsfotograaf lever kwaliteits-albums in leer of linnen met een tijdloze en strakke uitstraling. Indien jullie andere covers willen is dit uiteraard ook mogelijk.

Ik houd van een modern en strak ontwerp en geef bewust sommige foto’s de ruimte om ze goed tot hun recht te laten komen.

Mijn albums worden gedrukt op speciaal superdik papier en zijn ingebonden op een manier dat de bladen helemaal vlak liggen – op deze manier kan een foto ook over twee pagina’s worden afgedrukt. Om het trouwalbum extra te beschermen is een luxe opbergdoos ook mogelijk.

Ontwerp album 
Ik maak, nadat jullie intussen al de trouwfoto's in de gave online fotogallery hebben ontvangen de eerste selectie foto's die in het trouwalbum komen.

Hiervan maak een proefalbum op pdf die ik naar jullie toestuur. Hierover hebben jullie alle vrijheid om nog aanpassingen door te voeren. Denk hieraan meer zwart-wit foto's, grotere foto's, meer foto's etc. Na jullie goedkeuring, gaat het ontwerp naar de albummaker. Binnen vier weken ligt er dan een mooi album voor jullie klaar. Ik ontwerp rustige, stijlvolle pagina's, maar zal altijd het eindresultaat met jullie bespreken voordat het naar de albummaker gaat.

luxe fotoalbum

maak het af

Trouwalbum

€ 300

Dit is inclusief:​​

  • Luxe trouwalbum 30x30 cm

  • 20 spreads, uitbreidbaar tot 45 spreads

  • Verdikte bladzijden

  • Frisse opmaak 

  • Linnen cover, kleur naar keuze

  • Andere covers in overleg

  • BTW

Er is meer mogelijk! Ik laat het jullie graag zien.

bottom of page