Zwangerschap

Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Dat wil je graag vastleggen met een bijzondere fotoshoot.

Ik verzorg professionele zwangerschapsfotografie meestal op een buiten locatie. Binnen is ook mogelijk en is in overleg.

We spreken af op de locatie en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van jou en natuurlijk de dikke buik gemaakt, daar draait het allemaal om met zwangerschapsfotografie.

Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi.

We doen waar jij je prettig bij voelt.

Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken!

Om ervoor te zorgen dat zwangerschapsreportage niet te eenzijdig wordt mogen jullie ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan eventuele broertjes of zusjes met alleen de buik, papa en mama samen etc.

De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

contact​

Twan Gevers Fotografie
Antilopestraat 12

5408 XH  Volkel

E: twangeversfotografie@gmail.com
T: 06 8359 5066

 

KvK-nummer 70418179
btw-nummer NL001765902B17

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Google reviews

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Alle afbeeldingen van Twan Gevers Fotografie zijn eigendom van Twan Gevers en mogen niet verveelvoudigd worden zonder toestemming van de fotograaf.

copyright © 2020    Twan Gevers Fotografie Volkel