top of page

trouwreportage klooster Bethlehem in Haren Oss, bruiloft Rico & Danique 

Rico en Danique hadden mijn website bezocht en me een email gestuurd met de vraag of ik op 2 november nog plaats had in mijn agenda om hun grote dag te kunnen vastleggen. Er was een versnelling om hun ja-woord te kunnen zeggen tegen elkaar omdat Rico naar Amerika werd gestuurd om zijn opleiding tot piloot te kunnen voortzetten.

Zo zaten we dus snel samen aan tafel en was de klik er ook al snel tussen ons.

Op de grote dag werd Danique in het ouderlijk huis prachtig opgemaakt en deed ze samen met haar moeder de prachtige jurk aan. Ze begon steeds meer te stralen.

Nadat Rico nerveus aan de deur stond om zijn prachtige bruid voor het eerst te zien reden we direct door naar het gemeentehuis in Grave. In verband met corona mochten er helaas geen familie of vrienden aanwezig zijn.

Danique had bij mij klooster Bethlehem in Haren gevraagd of we daar de fotoshoot mochten houden. Het weer is begin november redelijk onstuimig. Gelukkig zeiden ze ja en mochten we alle ruimtes gebruiken op de gave en prachtige locatie. Het was voor de eerste keer dat ik als trouwfotograaf hier was.

Wat een gave locatie is dit en zoveel afwisseling om je bruidspaar te kunnen vastleggen.

We hebben samen met familie en vrienden hier genoten van de gastvrijheid.

Rico en Danique nogmaals hartelijk dank dat ik jullie grote dag mocht vastleggen.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page