Bruiloften, ik geniet ervan !

De bruiloftsroes: het gelukzalige gevoel, de spanning, de ontlading.

Al jullie familie en vrienden bij elkaar. Het feest, de kleding, de prachtige locatie. En het moment dat je elkaar het jawoord geeft. Het is een fantastisch gevoel !

Na de dag blijft de roes je altijd bij. Wat zonder goede foto’s verdwijnt, zijn de scherpe beelden en de momenten die je zelf niet zag. Bewaar de herinneringen, kies voor een bruidsfotograaf die bij jullie past.

Als ik dat ben, fotografeer ik jullie bruiloft door alles te zien, maar niets te verstoren.

Ik beweeg me stilletjes tussen de gasten... oplettend en alert. Klaar om alle bijzondere momenten te pakken, om er een herinnering voor altijd van te maken. Dat het bruidspaar en de gasten op hun gemak zijn, is voor mij het belangrijkste.

Na diverse bruiloften in binnen- en buitenland, weet ik dat de foto’s de herinnering vormen. Daarom loop ik elke keer weer met een grote glimlach rond. Zo vang ik de veelzeggende beelden en de speciale momenten die jullie zelf niet zagen. Voor jullie, familie, vrienden en voor later.

Ieder bruidspaar is uniek, maar ook echt uniek... En aan mij de zeer bijzondere taak om dit vast te mogen leggen.  Ik ben er graag de hele dag bij om een mooi verslag te kunnen maken van deze bijzondere dag. Ik start het liefst al tijdens het aankleed-moment, dit is altijd zo speciaal! Drukte, gezonde spanning en zenuwen voor de dag die komen gaat. En de openingsdans, jullie hebben lang geoefend om het perfect te krijgen, dit moet natuurlijk wel gefotografeerd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie al de eerste foto's, een mooie 'sneak-peek' om aan iedereen te laten zien dat jullie vanaf nu door het leven gaan als man en vrouw.

De complete reportage is na ongeveer 4 tot 6 weken klaar, de foto's zijn te bekijken als mooie online gallery vanaf waar jullie de

foto's gaan downloaden en delen met jullie dierbaren.

Alle foto’s worden zorgvuldig en met liefde door mij geselecteerd & bewerkt op kleur, contrast en compositie.

Het liefste maak ik het helemaal af met een mooi album. Want losse foto’s zijn ook maar losse foto’s die ergens op een schijf blijven staan. Op de juiste manier bij elkaar gebundeld, afgedrukt op prachtig mat papier komt het geheel bij elkaar: jullie verhaal van begin tot eind in je eigen boek .

Meer informatie over mijn luxe trouwalbums? Dat kan hier!

Voor meer info, vraag mijn gratis brochure aan!

             Op de foto met een mooie natuurlijke uitstraling

Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie. Naast bruidsfotografie doe ik ook andere shoots zoals loveschoot, familieshoot, portretshoot of zangerschapshoots.

Willen jullie een love-shoot, portret, familieshoot of ben je zwanger?
Ik leg  deze  bijzonder momenten graag voor jullie vast. Je krijgt het beste van mij, om het beste uit jou te halen.
Ik maak van de fotosessie een super fijne ervaring en zorg dat jullie lekker ontspannen zijn, zodat je op de foto staat zonder geforceerde lach, gewoon zoals jij bent.

Ik ben een daglichtfotograaf en werk daarom voornamelijk met natuurlijk licht.

Natuurlijk licht is mijn uitgangspunt. Ik shoot daarom vooral op locatie.

Samen spreken we een locatie af, je mag zelf met leuke / mooie locaties komen en anders kunnen we ook samen kijken wat ik zo door de jaren heen op mijn lijstje heb.

Kijk hieronder voor meer informatie betreffende de diverse soorten shoots.

 

Bel mij

06 8359 5066

Stuur een whatsapp

06 8359 5066

Stuur een mail

BRUIDSFOTOGRAAF MET UNIEKE EN EIGEN STIJL

zwanger
schap

beschikbaarheid

Mede door de Corona crisis zijn er veel bruiloften van 2020 naar 2021 verplaatst en is het extra druk.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum check dan hieronder mijn beschikbaarheid.

Reviews

Joost en Janine

bruiloftshoot

Wat is Twan een geweldige fotograaf! We zijn zo blij dat hij bij ons op de bruiloft aanwezig was. Alles is perfect vastgelegd en hij denkt overal aan. Je merkt dat hij veel ervaring heeft in bruidsfotografie! Twan ga zo door en nogmaals bedankt voor de prachtige foto's!

Bas en Lieke

Bruiloftshoot

Twan is een ontzettend gepassioneerde fotograaf, die voor onze bijzondere dag de foto's heeft gemaakt.

In het kennismakingsgesprek hadden we al een klik, en we waardeerde het heel erg, dat hij openstond voor onze wensen.

Op de dag zelf was hij rustig, en had hij een hele goede kijk op hoe wij het 'totaalplaatje' wilde hebben. 

Aangezien hij niet alleen ons als bruidspaar, maar ook onze 2 meisjes erbij moest betrekken, wist hij deze momenten ook goed te pakken.

Het resultaat is geweldig, vooral het fotoboek is een onwijs mooi aandenken op onze geweldige trouwdag. 

En we krijgen alleen maar complimenten over de foto's. 

Twan ontzettend bedankt, dat jij bij onze bruiloft aanwezig was. 

Groetjes Bas, Lieke, Jill en Fem van de Veerdonk. 

Topfotograaf !

Wij hebben een foto shoot gegad met Twan en dat was erg leuk. Van te voren hebben we in goed overleg een datum geprikt. Toen bleek dst het op die dag erg bewolkt was. Twan stuurde het voorstel om het een week op te schuiven omdat dan het weer beter zou zijn. Dat vond ik erg attent. 

Tijdens de shoot was het erg gezellig.  Ik was ook erg blij dat ik dezelfde dag al een paar foto's kreeg doorgestuurd.  

Ik ben heel blij met alle foto's, ze zijn geweldig!

Groeten Patricia 

familie van den Boogaard

familieshoot

Tom en Carlijn

beloved shoot

Tom en ik hebben afgelopen maart een beloved fotoshoot gehad met Twan als fotograaf. Online is onze afspraak vastgelegd, maar daarna hebben we telefonisch contact gehad om tijd en plaats af te spreken. Twan gaat overal erg in mee en stelt zelf ook heel goede ideeën voor. Hij is bij ons op locatie geweest en stelde ons gerust. Hij wilde eerst wat kletsen, zodat we ons op ons gemak voelden. Wij vonden het wel wat spannend in het begin, maar uiteindelijk ging de shoot zo makkelijk en met heel veel plezier. Onderweg naar een nieuwe locatie konden we gezellig kletsen, waardoor de foto's ook steeds minder gespannen en mooier waren. Twan geeft aan je je eigen gamg te laten gaan, maar als je het toch fijn vindt, geeft hij instructies hoe te gaan staan. Dat was voor ons heel fijn. De fotoshoot was dus erg goed bevallen. Daarna hebben we nog telefonisch contact gehad en hebben we heel snel de foto's ontvangen. Heel mooi bewerkt en ook een grote hoeveelheid foto's. Hier waren we heel blij mee. Als wij weer een reden hebben voor een fotoshoot, zullen wij Twan zeker weer benaderen

meer reviews klik hier

contact

Twan Gevers Fotografie
Antilopestraat 12

5408 XH  Volkel

E: twangeversfotografie@gmail.com
T: 06 8359 5066

 

KvK-nummer 70418179
btw-nummer NL001765902B17

volg me ook op

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Alle afbeeldingen van Twan Gevers Fotografie zijn eigendom van Twan Gevers en mogen niet verveelvoudigd worden zonder toestemming van de fotograaf.

bedankt en tot ziens

bruiloft Pim en Loes te Odiliapeel