top of page

trouwen in de Kruisherenkapel Uden

kruisherenkapel uden.jpg

Zijn jullie op zoek naar een spontane buidsfotograaf uit Brabant voor jullie huwelijk op deze prachtige locatie Kruisherenkapel te Uden?

Als jullie zoeken naar een trouwfotograaf die echt alles uit jullie dag haalt en niet alleen de standaard bruidsreportage maakt zijn jullie bij mij helemaal goed. Ik als bruidsfotograaf ga alles uit de kast halen om jullie bruiloft perfect vast te leggen. 

Ik maak kleurrijke trouwfoto’s met veel aandacht voor de spontane momenten van jullie dag. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf spatten. Tijdens het fotograferen in de kruisherenkapel zorg ik voor een ontspannen sfeer zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Wees gerust als je niet van overdreven poseren voor de camera houdt. Ik werk juist met een ongedwongen aanpak en fotografeer onopgemerkt alle spontane momenten.

Huwelijksfotograaf Kruisherenkapel | Trouwfotograaf Kruisherenkapel  | Bruidsfotograaf Kruisenherenkapel | Trouwfotografie Uden | Bruidsfotografie Uden | Bruidsfotografen Brabant | Trouwfotografen Brabant |
Huwelijksfotograaf Uden | Trouwfotograaf Uden  | Bruidsfotograaf Uden

20230210_bruiloft B&A fotoshoot_28.jpg

Super leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website! Ik maak als bruidsfotograaf graag een mooie trouwreportage in Brabant van jullie mooiste dag in de Kruisherenkapel te Uden. Mijn stijl is ongedwongen met natuurlijke kleuren. Check hierboven of jullie trouwdatum nog vrij is!

Mijn werkwijze als trouwfotograaf Brabant is als volgt :

​Laten we beginnen bij het begin: kennismaken!

Allereerst natuurlijk de vraag of ik als trouwfotograaf nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Is dit het geval, dan vind ik het belangrijk dat we elkaar in persoon gezien hebben voordat we een overeenkomst aangaan. Ik ben er toch de hele dag bij en zowel jullie als ik moeten een goed gevoel hebben over de fotografie van jullie trouwdag.

Een klik tussen ons is net zo belangrijk als de klik van mijn camera !

 

Natuurlijk willen jullie weten wie ik ben en ik wil ook graag weten wie jullie zijn. Daarom neem ik graag de tijd om jullie onder het genot van een drankje te leren kennen en te kunnen kletsen. Dit kan zowel bij jullie als bij mij thuis zijn. Ook zal ik een volledige bruiloft en trouwalbums laten zien. En natuurlijk is er ruimte voor al jullie vragen. Naar de bruiloft toe zullen we nog een aantal keer contact hebben via mail en telefoon om alle details goed helder te krijgen zodat ik optimaal voorbereid ben voor jullie dag!

Natuurlijk neem ik nog enkele keren voor jullie bruiloft contact met jullie op voor de definitieve dagplanning, mocht ik deze nog niet hebben ontvangen. Deze kijk ik even door om te zien of voor mij alles duidelijk is om jullie bruiloft goed vast te kunnen gaan leggen. Mocht ik nog vragen hebben, dan neem ik uiteraard even contact op.

Op de dag zelf zorg ik als bruidsfotograaf dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de plek waar ik begin met het vastleggen van jullie bruiloft. De rest van de dag ga ik mijn eigen gang in de Kruisherenkapel en neem foto’s naar eigen inzicht. Hierbij fotografeer ik niet alleen jullie, maar loop ook juist rond om de leuke momenten vast te leggen waar jullie zelf niet bij zijn.

Het enige wat jullie hoeven te doen is loslaten, genieten en beleven. Dan zorg ik dat jullie op de foto komen te staan zoals je echt bent.

Ik als trouwfotograaf in Uden streef er naar om spontane en vrolijke foto’s te maken voor jullie trouwreportage, ben rustig op de achtergrond aanwezig en laat iedereen zoveel mogelijk zijn eigen gang gaan. Alleen tijdens de fotosessie met jullie beiden geef ik soms wat sturing en neem wat meer de regie in handen, maar ook daar streef ik naar spontaniteit. Ik blijf vaak bewust op een afstandje en leg juist de spontane momenten die zich voordoen vast. Als er een ceremoniemeester aanwezig is, gebruik ik deze persoon als aanspreekpunt – jullie staan in het middelpunt en moeten lekker van de dag gaan genieten!  

20230210_bruiloft B&A fotoshoot_09A.jpg

OP ZOEK NAAR JULLIE BRUIDSFOTOGRAAF  VOOR JULLIE BRUILOFT IN DE KRUISHERENKAPEL ?

MIJN TROUWREPORTAGES ZIJN ALTIJD INCLUSIEF

trouwfotograaf Volkel

enthousiaste fotograaf

aanwezig op jullie dag

20210611_bruiloft T&D ceremonie_197.jpg
digitale bestanden

digitale bestanden

alle foto's in hoge resolutie

20230210_bruiloft B&A fotoshoot_15.jpg
love you always

emotie

jullie intense momenten

20230210_bruiloft B&A feestavond_21.jpg

ENTHOUSIAST GEWORDEN !!!!

> Een enthousiaste fotograaf aanwezig op jullie grote dag

> Een vrijblijvend en gezellig kennismakingsgesprek

> Bespreking van wensen en benodigde informatie per mail/messenger/whatsapp

> Gratis advies bij het maken van jullie dagindeling

> Day after  sneakpreview

> Minimaal 350 bewerkte foto's

> Voor een gemiddelde bruiloft investeren we minimaal 50 uur in jullie reportage! 

> Geen geposeerde foto’s

> Prachtige online gallery waar jullie al de foto's kunnen bekijken downloaden

> Binnen 4-6 weken al jullie mooiste trouwfoto’s aangeleverd

> Basis linnen trouwalbum 10x10 cm, 12 pagina's

> Geen kwantiteit maar kwaliteit (beperkt aantal bruiloften per jaar)

Jullie eigen selectie van foto’s voor het luxe trouwalbum (upgrade)

> All inclusive prijzen! Geen onverwachte kosten!

Willen jullie het nog mooier? Ga dan voor de volgende opties:

Loveshoot: een unieke beleving met spontane foto’s

Een mooi deluxe trouwalbum: om samen jaren na te genieten

Cadeauboekjes: als verrassing voor vrienden en familie

Second shooter: een tweede fotograaf prachtige foto’s vanuit een andere hoek

Drone: gave foto’s voor beelden van bovenaf (indien mogelijk)

Trash the dress-fotoshoot: voor bruidsparen die iets helemaal anders willen !

Reserveer meteen jullie datum!

> Ik wordt altijd ruim van te voren geboekt dus wees er snel bij!
> Neem snel contact met me op voor meer informatie en of jullie trouwdag nog vrij is.

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?

Vul het contactformulier even in en dan kijk ik snel of jullie trouwdatum nog vrij is!

JA, WIJ WILLEN !

Huwelijksfotograaf Brabant | Trouwfotograaf Brabant | Bruidsfotograaf Brabant | Trouwfotografie Brabant | Bruidsfotografie Brabant | Bruidsfotografen Brabant | Trouwfotografen Brabant

DE MOOISTE TROUWLOCATIES IN BRABANT

Als trouwfotograaf Brabant heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Brabant en omgeving. In Eindhoven, Den Bosch, Uden, Sint Oedenrode, Oss zijn er talloze prachtige trouwlocaties. Zo kan je in de regio trouwen in bijna ieder mooi hotel, in kerken, musea, of op een mooi landgoed. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van je trouwfoto’s. Het mooiste resultaat krijg je veelal wanneer je buiten trouwt met goed weer. Je kan dus gave en prachtige trouwreportages maken.

Het is gewoon heerlijk om in de regio langs bezienswaardigheden te struinen en om samen de mooiste trouwfoto’s te maken!
Neem gerust contact met mij wanneer jullie willen gaan trouwen in de Kruisherenkapel te uden, regio Brabant !

bottom of page