top of page

trouwreportage kasteel Tongelaar in Mill, bruiloft Gert Jan & Elsemiek 

Vandaag was eindelijk de grote dag van dit lieve bruidspaar. Gert Jan en Elsemiek samen met hun zoontje Tijn hebben naar deze dag toegeleefd.

Ze hadden de prachtige locatie van kasteel Tongelaar in Mill uitgekozen om hier het ja-woord tegen elkaar te gaan uitspreken. Als trouwfotograaf vind ik het superfijn dat er een vaste locatie is voor de gehele dag.

Dit geeft veel rust en tijdwinst, je verliest snel 1 -2 uur reistijd als je van locatie wisstelt op een dag.

Deze tijd kan je nu samen zijn met familie en vrienden.

Elsemiek had de prachtige torenkamer in bezit genomen om hier de visagie en haren te doen en zich aan te kleden. Gert Jan had zich in andere kamer in het kasteel terug getrokken.

De first-look hadden we gepland op de brug voor het kasteel. Gert Jan wachtte geduldig op zijn prachtige bruid die van achteren kwam aangelopen. Het mooie is dat de familie haar eerder ziet als de bruidegom zelf waardoor je verschillende ooohs en aaaahs te horen krijgt.

Na de ontmoeting ging ik als bruidsfotograaf samen met het bruidspaar de fotoshoot maken in de omgeving. Gelukkig waren Gert Jan en Elsemiek heerlijk ontspannen en waren ze wel in voor een uitdaging. Voorgesteld om midden in het tarweveld wat foto's te maken. Voordat ik het wist tilde Elsemiek haar jurk op en stond ze binnen een korte tijd in het veld.

Intussen kwamen de daggasten al binnendruppelen voor de ceremonie. Na een kort regenbuitje kon deze ook startten. Het bruidspaar sprak met hun geloften lieve woorden uit en kwam Tijn de ringen brengen naar papa en mama.

Na dit alles werd er natuurlijk getoost, gefeliciteerd en de taart aangesneden. Hierna volgde de groepsfoto voor het kasteel en kon iedereen zich daarna zich begeven naar de boerderij waar twee prachtig aangeklede tafels stonden om van het heerlijke diner te genieten.

Om de dag af te sluiten was in de trouwzaal van kasteel Tongelaar de DJ zich aan het installeren.

De feestavond begon natuurlijk met de openingsdans van het bruidspaar en daarna werd er nog onder vette muziek door gedanst tot laat in de avond,

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page