top of page

bruiloftreportage landgoed Brakkesteyn Nijmegen,bruiloft Jim & Roswitha 

Vandaag brak eindelijk de grote dag aan voor Jim en Roswitha. Ze gaan het ja-woord tegen elkaar uitspreken op het mooie landgoed Brakkesteyn in Nijmagen. Als trouwfotograaf geniet je van zo'n mooie locatie gelegen in de natuur.

Roswitha liet zich in de watten leggen in hun eigen huis terwijl Jim s'morgens vertrok naar zijn ouderlijk huis.

De bruid werd vergezeld door haar zus die zorgde dat we niets te kort kwamen. Tijdens de visagie en als de haren in de krul worden gezet maakte ik als bruiloftfotograaf ook een aantal foto's van de prachtige trouwjurk en sieraden die de bruid om heeft.

Het moment van het aantrekken van de jurk was echt een zussen moment. Samen hadden ze gematchte kimono's aan zodat alles perfect klopte. Nadat de bruidsjurk aangetrokken was liet ik de dames alleen en reed ik snel naar het ouderlijkhuis van Jim waar hij onder begeleiding van vader zijn stoere pak aantrok.

Hierna reden we samen naar de locatie waar onder de grote bomen in het park het ontmoetingsmoment zou plaatsvinden. Het blijft gaaf om te zien als twee verliefde mensen elkaar voor het eerst zien in een trouwjurk en trouwpak.

Hierna liepen we meteen verder om ze samen verliefd op de foto te zetten tijdens de fotoshoot. Na deze gezellige en ontspannen shoot stond een prachtige witte koets met twee stoere zwarte paarden te wachtten. Deze moest ik als trouwfotograaf natuurlijk ook vastleggen. Hiermee gingen ze samen een rondje maken zodat de daggasten intussen op de locatie aankwamen.

Iets voor de ceremonie kwamen ze heel trots en blij in de koets aan op landgoed Brakkesteyn. Familie en vrienden genoten van het moment toen de bruidegom de bruid charmant uit de koets begeleidde naar de open plek waar de ceremonie werd gehouden.

De ceremonie was op een open plek achter het koetshuis, mooi aangekleed door de ceremoniemeesters. Nadat het ja-woord en de ringen waren uitgewisseld kon het bruidspaar samen met familie en vrienden vieren dat ze man en vrouw waren.

Voor het diner begon hadden we eerst nog groepsfoto's gemaakt.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page