Bruiloften, ik geniet ervan !

De bruiloftsroes: het gelukzalige gevoel, de spanning, de ontlading.

Al jullie familie en vrienden bij elkaar. Het feest, de kleding, de prachtige locatie. En het moment dat je elkaar het jawoord geeft. Het is een fantastisch gevoel !

Na de dag blijft de roes je altijd bij. Wat zonder goede foto’s verdwijnt, zijn de scherpe beelden en de momenten die je zelf niet zag. Bewaar de herinneringen, kies voor een bruidsfotograaf die bij jullie past.

Als ik dat ben, fotografeer ik jullie bruiloft door alles te zien, maar niets te verstoren.

Ik beweeg me stilletjes tussen de gasten... oplettend en alert. Klaar om alle bijzondere momenten te pakken, om er een herinnering voor altijd van te maken. Dat het bruidspaar en de gasten op hun gemak zijn, is voor mij het belangrijkste.

Na diverse bruiloften in binnen- en buitenland, weet ik dat de foto’s de herinnering vormen. Daarom loop ik elke keer weer met een grote glimlach rond. Zo vang ik de veelzeggende beelden en de speciale momenten die jullie zelf niet zagen. Voor jullie, familie, vrienden en voor later.

Ieder bruidspaar is uniek, maar ook echt uniek... En aan mij de zeer bijzondere taak om dit vast te mogen leggen.  Ik ben er graag de hele dag bij om een mooi verslag te kunnen maken van deze bijzondere dag. Ik start het liefst al tijdens het aankleed-moment, dit is altijd zo speciaal! Drukte, gezonde spanning en zenuwen voor de dag die komen gaat. En de openingsdans, jullie hebben lang geoefend om het perfect te krijgen, dit moet natuurlijk wel gefotografeerd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie al de eerste foto's, een mooie 'sneak-peek' om aan iedereen te laten zien dat jullie vanaf nu door het leven gaan als man en vrouw.

De complete reportage is na ongeveer 4 tot 6 weken klaar, de foto's zijn te bekijken als mooie online gallery vanaf waar jullie de

foto's gaan downloaden en delen met jullie dierbaren.

Alle foto’s worden zorgvuldig en met liefde door mij geselecteerd & bewerkt op kleur, contrast en compositie.

Het liefste maak ik het helemaal af met een mooi album. Want losse foto’s zijn ook maar losse foto’s die ergens op een schijf blijven staan. Op de juiste manier bij elkaar gebundeld, afgedrukt op prachtig mat papier komt het geheel bij elkaar: jullie verhaal van begin tot eind in je eigen boek .

Meer informatie over mijn luxe trouwalbums? Dat kan hier!

             Op de foto met een mooie natuurlijke uitstraling

 

Willen jullie een love-shoot, portret, familieshoot of ben je zwanger?
Ik leg  deze  bijzonder momenten graag voor jullie vast. Je krijgt het beste van mij, om het beste uit jou te halen.
Ik maak van de fotosessie een super fijne ervaring en zorg dat jullie lekker ontspannen zijn, zodat je op de foto staat zonder geforceerde lach, gewoon zoals jij bent.

Ik ben een daglichtfotograaf en werk daarom voornamelijk met natuurlijk licht.

Natuurlijk licht is mijn uitgangspunt. Ik shoot daarom vooral op locatie.

Samen spreken we een locatie af, je mag zelf met leuke / mooie locaties komen en anders kunnen we ook samen kijken wat ik zo door de jaren heen op mijn lijstje heb.

Kijk hieronder voor meer informatie betreffende de diverse soorten shoots.

 

BRUIDSFOTOGRAAF MET UNIEKE EN EIGEN STIJL

zwanger
schap

contact

Twan Gevers Fotografie
Antilopestraat 12

5408 XH  Volkel

E: twangeversfotografie@gmail.com
T: 06 8359 5066

 

KvK-nummer 70418179
btw-nummer NL001765902B17

volg me ook op

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Alle afbeeldingen van Twan Gevers Fotografie zijn eigendom van Twan Gevers en mogen niet verveelvoudigd worden zonder toestemming van de fotograaf.